Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fajtamentés képes leírás - Állat menhely .tlap.hu
részletek »

Fajtamentés - Állat menhely .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allatmenhely.tlap.hu » Fajtamentés
Keresés
Találatok száma - 11 db
Basset Fajtmentés

Basset Fajtmentés

Klubunk 2009. május 1-én rendezte első majálisát Ásotthalmon a Vadászházban és környékén, ahol pénteken reggel 8.00-kor már nagy volt a sürgés-forgás.

Csivava Fajtamentő Csoport

Csivava Fajtamentő Csoport

Nem újdonság, hogy a csivava az egyik legnépszerűbb fajta Magyarországon, óriási kereslet mutatkozik irántuk. Ez a népszerűség azonban a fajta kárává vált az évek folyamán, hiszen könnyű pénzkereseti lehetőségként egyre többen kezdték el szaporítani őket mindenféle szaktudás, és sajnos lelkiismeret nélkül. Rengeteg szerzett, illetve örökölt betegségben szenvedő kutyus kerül ki a profitorientált szaporítók kezei közül, akik a kutyák gondozására minimális energiát és pénzt fordítanak. További probléma, hogy a leendő tulajdonosok egy része nincs tisztában mivel jár ennek a kényes fajtának a tartása, pusztán a cuki külsőt nézik a döntéshozatalkor. Emiatt előfordul, hogy pénz- vagy időhiány miatt kedvencüket elhanyagolják, akiknél enyhébb, vagy súlyosabb egészségügyi, illetve viselkedési problémák keletkeznek. Legrosszabb esetben a tulajdonos figyelmen kívül hagyja ezeket a problémákat, és hagyja szenvedni kedvencét, jobb esetben elajándékozza, vagy állatvédő szervezet segítségét kéri.

Dobermann Metnés

Dobermann Metnés

Magyarországi Dobermann mentés Érdeklődni ezen a számon lehet: +36 (0)30 9513396

Foximentés

Foximentés

"Vidd hírüket, tárd a világ elé, mi folyik itt, tanítsd az embereket, törvény adta joguk és kötelességük nem némán eltűrni, elfordulni, de tenni ellene!!!"

Husky rescue

Husky rescue

Joomla! - a dinamikus portálmotor és tartalomkezelő rendszer

Németjuhász Mentés

Németjuhász Mentés

Német Juhászkutya Mentés Alapítvány

Hirdetés
Spániel SOS

Spániel SOS

A kifejezetten cocker spániel fajtákra specializálódott mentési munka jelenleg a Futrinka Utca Kutyavédő Egyesület tagjainak együttműködése révén valósul meg.

Tacskó sos

Tacskó sos

Az oldal az árva tacskók megsegítésére jött létre, amely fajta mentése a Futrinka utca Kutyavédő Egyesület keretein belül valósulhat meg.

Tuti menü